Skip to main content

De toekomst is aan compacte funderingstoestellen

24 juni 2024

Directeur Frank van Deursen schetst het als volgt: “Inpieq startte in 2018 een eigen productlijn van compacte funderingsmachines met bijhorende componenten zoals groutunits, trektafels, tril- en heihamers. Deze worden met succes ingezet op moeilijk bereikbare of kleine terreinen. Onze funderingsmachines zijn daar immers qua flexibiliteit, wendbaarheid en mobiliteit perfect op afgestemd.”

Toekomstgericht
Inpieq bewijst dat compact en krachtig perfect samengaan. Dat doen ze met een uitgebreid gamma aan machines en materieel. Voor de groutunits gaat het om de volautomatische IGP-serie, aangevuld met de reeks hydraulische funderingsmachines type IFD. Dit laatste omvat 5 soorten boorstellingen - uitgerust met een elektro- of diesel stage-V-motor - met een boorkoppel variërend van 15 kNm tot 450 kNm. 

Maatwerk als handelsmerk
Van Deursen: “Bij Inpieq is klantgerichte productie een sleutelbegrip. Op die manier spelen we maximaal in op de noden en behoeften van funderingsaannemers. Telkens opnieuw streven we naar het juiste materieel voor het juiste bedrijf, van kleine spelers tot grote industriebouwers. Dankzij onze innovatieve technologie, on- en off-site dienstverlening en persoonlijke klantenservice, zorgen wij voor een ondersteuning waarop klanten kunnen bouwen. 

Data is kennis
Kenmerkend voor Inpieq is bovendien het in huis ontwikkelde innovatieve dataregistratiesysteem. Met slechts één blik op je smartphone of computer, krijg je realtime inzicht in alle paramaters. Boordiepte, beton- of grountverbruik, toerental, tijdsregistratie, om er maar enkele te noemen. ‘Meten is weten’, het klinkt dan wel als een cliché, toch zijn de geregistreerde data van onschatbare waarde. Bijvoorbeeld om aan te tonen dat de fundering aan de gestelde draagkrachteisen voldoet. “Ik vergelijk het soms met een geboortekaartje, maar dan van een funderingspaal. Over elk detail is informatie beschikbaar. Zowel op paal- als projectniveau”, vult Van Deursen aan. 


Inpieq

Liberatorstraat 3
4651 SC Steenbergen
Nederland


© Inpieq. All rights reserved. Powered by Webcase.